Pickles (Koplevs)
Indsendt : |
|
|
Grøntsagerne snittes i småbidder lægges i saltlage køligt i et par døgn hvorefter saltlagen kasseres.
Grøntsagerne overhældes med kogende vand og trækker salt ud i et par timer før vandet igen sigtes fra. Eddike, sukker og krydderierne koges i 5 minutter jævnes før grøntsagerne komme si og gives et opkog. Picklesen kommes hurtigt på skolede atamonskyldede glas og bindes til. |
|
Opskriften er vist 9734 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne