Peberfrugter med risfyld 02
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Indsendt : Red : |
|
|
Vask peberfrugterne. Skær rundt med stilken, og fjern den sammen med frøene. Skyl peberfrugterne indvendigt med vand. Stil dem i et ovnfast fad.
lav fyldet: skær løget i små tern. bland løg med flåede tomater, ris, pinjekerner og olivenolie. Pil hvidløgsfeddene, pres dem i en hvidløgspresser og rør i det. Krydr med salt og peber. Kom fyldet i peberfrugterne. Dæk fadet til med sølvpapir. Sæt det i ovnen og tænd på 175 grader. Lad retten stå i ca. 1 time til risene er møre. Smag med en ske. Drys de bagte peberfrugter med skyllet, klippet purløg. Server brød til. |
|
Opskriften er vist 5184 gange,
og udskrevet 133 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne