Bagt rabarbercheesekage
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak kiks og mandler fint. Smelt smør og rør det med mandler og kiks.
Læg bagepapir i en springform 24 cm. i diameter.
Pres blandingen i, så den dækker bunden.
Pisk flødeost, cremefraiche, æg og sukker. Tilsæt syltet appelsinskal, vaniljekorn og revet appelsinskal. Hæld ostecremen i formen, og bag i 1½ time ved 150 grader C. alm ovn på midterste rille. Dejen hæver meget op, helt til kanten og kan klatte lidt, så læg gerne et bagepapir på risten under springformen Rabarberkompot: Rabarberne renses og skylles, snit dem derpå fint. Rabarber og sukker bringes langsom i kog og koger til de begynder at tykne let, der skummes af undervejs. Tilsæt husblas til den varme kompot og rør den godt igennem inden den stilles til afkøling. Når kompotten er kølet godt af uden at være stivnet helt så fordeles den over kagen og tilbage i køleskabet til den er helt kold, gerne natten over. |
|
Opskriften er vist 13444 gange,
og udskrevet 258 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Marie - 2010-05-19 00:15:23 Super kage, smager virkelig godt, men er dog liiidt svær at lave. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne