Ovnpandekager med bacon

Ovnpandekager med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : madpigen

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.bacon i små tern
150 g.hvedemel (ca. 2½ dl)
6 dl.mælk
3 æg
0.75 tsk.groft salt
 
 Tilbehør
 blandede babysalatblade
 cherrytomater på stilk
 
Opskrift:
Fold kanten op på to store stykker bagepapir så hvert stykke danner en firkantet form (ca. 35 x 40 cm.). Fordel halvdelen af baconen i den ene papirform og steg baconen midt i ovnen til den er let gylden Ca. 15 min. ved 225º.

Pisk imens mel og 2½ dl af mælken sammen - til en lind dej. Pisk resten af mælken i. Pisk æggene i - et ad gangen og tilsidst saltet. Fordel halvdelen af pandekagedejen over den ristede bacon og bag pandekagen midt i ovnen Ca. 10 min. ved 225º.
Træk bagepapiret over på en bagerist og lad pandekagen køle lidt af. Rul den lune pandekage sammen ved hjælp af bagepapiret. Skær rullen i 4 skrå stykker og anret dem på portionstallerkener med salat og tomater. Server - og lav imens den anden pandekage


Tips:

Bacon kan erstattes af skinke i små stykker, i så fald skal skinken ikke steges. Tyttebærsyltetøj og revne gulerødder er klassisk tilbehør i sverige.





karakterer:
Opskriften er vist 16919 gange,
og udskrevet 339 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu