Nudelsuppe
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : Red : |
|
|
Kom kyllingelår i en gryde med koldt vand og bring det i kog. Tilsæt løg, chili og salt. Lad kyllingen koge ved svag varme i ca. 1 time. Skum suppen for urenheder undervejs. Si suppen. Befri kyllingen for skind og ben og skær kødet i mindre stykker.
Kom kødet tilbage i suppen sammen med gulerødder, peberfrugt, bønner og svampe. Bring suppen i kog og kog den i ca. 5 min. Kog imens ægnudlerne i rigeligt letsaltet vand i ca. 5 min. Hæld vandet fra og kom nudler og forårsløg i suppen. Smag til. Dryp chiliolie i suppen efter smag og server med brød til. |
|
Opskriften er vist 13990 gange,
og udskrevet 229 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne