Fyldte koteletter
Indsendt af : Silvermousen Indsendt : Red : |
|
|
Hak hvidløg, championer, og forårsløg fint. Blandes og vædes med olie.
Skær en lomme i koteletterne, og kom fyldte i. Koteletterne brunes på panden (3-4 min. på hver side)og lægges i et ildfast fad in i ovnen i ca. 5-10 minutter (Se efter det går lige pludselig stærkt. De må ikke blive for mørke.) TILBEHØR: Evt. ris eller kogte grøntsager Tips: Det er nemt og hurtigt og smager skide godt. |
|
Opskriften er vist 23938 gange,
og udskrevet 537 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (22 stemmer) |
|
Kommentarer Ingehh - 2011-12-05 14:46:34 Kommentar fra min (i øjeblikket) meget kræsne 20-årige søn: "Det er de bedste koteletter, jeg nogensinde har fået". Jeg synes også, de er gode - og det er jo nem mad. Silvermousen - 2009-06-18 16:03:02 Ovnen skal stå på mellem 180 og 200 grader, det kommer an på om du har en varmluftovn eller ej..... anonym - 2009-05-12 16:11:18 Hvor mange grader skal ovnen stå på? Silvermousen - 2007-04-24 12:57:34 Kilden er mig selv , da jeg g¨r på kokkeskolen i Aalborg og jeg har lavet denne opskrift mange gange, jeg har selv opfundét den, jeg har fået ros og god respons af denne opskrift.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne