Lakseroulade med rogncreme
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt af : mariakbs Indsendt : Red : |
|
|
Læg laksestykkerne på et stykke bagepapir så de netop overlapper hinanden. Smør peberrodssalten over i et jævnt lag, ikke for tykt, da det godt kan blive en anelse stærkt.
Drys en smule hakket dild over, hvis man ønsker det i rouladen. Rul rouladen, og sæt den i køleskabet i ca. 1 times tid. Tag den ud og skær de ujævne ender af og anret på et fad. Lav rogncremen ved at tilsætte et lille glas rogn i cremefraichen, krydder med 1 tsk salt og lidt hvid peber. Server med lune flute samt dild og rejer som pynt. Tips: Denne ret er ikke fedtfattig, men ser lækker ud og smager pragtfuldt |
|
Opskriften er vist 21419 gange,
og udskrevet 535 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne