Lakseroulade med rogncreme

Lakseroulade med rogncreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : mariakbs

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Lakseroulade:
2 pakkerrøget laks
 peberrodssalat
 dild
0.5 spsk.salt
 hvid peber
 
 Rogncreme:
 Røde stenbiderrogn(gerne store)
1 bærgercreme fraiche 8 %
1 tsk.salt
 peber
 
 Pynt:
 Dild
 store rejer
 
 Flute
 
Opskrift:
Læg laksestykkerne på et stykke bagepapir så de netop overlapper hinanden. Smør peberrodssalten over i et jævnt lag, ikke for tykt, da det godt kan blive en anelse stærkt.
Drys en smule hakket dild over, hvis man ønsker det i rouladen.
Rul rouladen, og sæt den i køleskabet i ca. 1 times tid. Tag den ud og skær de ujævne ender af og anret på et fad.

Lav rogncremen ved at tilsætte et lille glas rogn i cremefraichen, krydder med 1 tsk salt og lidt hvid peber.

Server med lune flute samt dild og rejer som pynt.

Tips:

Denne ret er ikke fedtfattig, men ser lækker ud og smager pragtfuldt





karakterer:
Opskriften er vist 21419 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu