Kage med rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 63930 gange,
og udskrevet 1230 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2009-06-05 17:55:14 Rabarberkager må gerne være lidt friske, men denne her syntes jeg blev for sur. Der skal enten mere sukker til rabarberne eller også skal der mindre rabarber i. Efter marengsen er kommet på gav vi den 30 minutter ved 180 grader, altså dobelt op af tiden anden gang i ovnen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne