Kalkun med tunsauce og salat
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Kilde : Becel Indsendt : Red : |
|
|
Findel afdryppet tun, Becel Madlavning 7%, kapers, ansjos og hvidløg med en stavblender.
Smag saucen til med citronskal, citronsaft, salt og peber.
Brun kalkunbrystet i Becel flydende på alle sider og krydr med salt og peber. Kom lidt vand i gryden, og lad det stege færdigt under låg ca. 40 minutter. Lad kødet hvile lidt, inden det skæres i tynde skiver. Anret skiverne på en tallerken, kom lidt tunsauce over og pynt med afdryppede semidried tomater og rucola. |
|
Opskriften er vist 6574 gange,
og udskrevet 93 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Mundilfare - 2009-10-20 07:28:14 Uhhhmm!! - Tunsaucen har jeg også anvendt ved flere kyllinge- og fiskeretter. Det er en ret alsidig sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne