Kalkun med tunsauce og salat

Kalkun med tunsauce og salat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandKilde : Becel

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.kalkunbryst
 Becel flydende
 salt
 peber
1 dl.vand
 
1 ds.Tun i vand
1 dl.Becel Madlavning 7&
1 spsk.kapers
1 ansjos
1 fedhvidløg
1 knsp.revet citronskal
1 spsk.citronsaft
 salt
 peber
 
1 glassemi-dried tomater
1 stor håndfuld Rucolasalat
 
 Tilbehør:
 groft brød 250 g. med Becel smørbart plantefedtstof 38% (20 g.)
 
Opskrift:
Findel afdryppet tun, Becel Madlavning 7%, kapers, ansjos og hvidløg med en stavblender. Smag saucen til med citronskal, citronsaft, salt og peber.

Brun kalkunbrystet i Becel flydende på alle sider og krydr med salt og peber. Kom lidt vand i gryden, og lad det stege færdigt under låg ca. 40 minutter. Lad kødet hvile lidt, inden det skæres i tynde skiver.

Anret skiverne på en tallerken, kom lidt tunsauce over og pynt med afdryppede semidried tomater og rucola.





karakterer:
Opskriften er vist 6607 gange,
og udskrevet 94 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-20 07:28:14
Uhhhmm!! - Tunsaucen har jeg også anvendt ved flere kyllinge- og fiskeretter. Det er en ret alsidig sauce.