Chokoladekagen over alle kager
Hovedingrediens : Diverse produkter - Chokolade Indsendt af : Jeanet und Alex Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret
Pisk æg og sukker skummende (gerne med el-mixer) Bland mel, kakao og vaniliesukker, sigt blandingen i æggeblandingen Vend det smeltede fedtstof i dejen Hæld dejen i kageform ca. 27cm i diameter Bages i 15-20 min. ved 175 grader Lad kagen køle af, inden den spises. Tips: Drys eventuelt med flormelis, og spis med vaniljeis. Smager også godt med frugt. God fornøjelse ! :) |
|
Opskriften er vist 17699 gange,
og udskrevet 626 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (25 stemmer) |
|
Kommentarer emilia oskfeldt damholm - 2012-02-23 20:02:26 så god kage emilia oskfeldt damholm - 2009-01-16 12:10:52 en lækker kage med alt hvad man skal bruge den er kanon måske lidt for lille men så bager man bar en til SUPER Birgitte - 2008-11-26 20:48:34 Pas på med dobbelt potion, det bliver for klistret men genial kage !! jane - 2007-07-26 10:50:43 genial kage.. jeg kom creme og bærsymphoni ovenpå og den var et kæmpe hit.. !! absolut anbefalelses værdig anonym - 2007-05-19 17:59:49 den er bare så god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne