Italiensk rullesteg med persille
Hovedingrediens : Svinekød - Svinebryst - slag - rullesteg Oprindelsesland : Italien Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skyl persillen godt og hak den.
Bland den med fintrevet citronskal og hakket hvidløg. Fold brystet ud og fordel persillen herpå, krydr med salt og peber. Rul sammen og bind omkring. Læg stegen i et ovnfast fad og pensel den med olivenolie. Lad den stege ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 1 ½ time. Server med en god salat, f.eks. rødkålssalat og kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 122015 gange,
og udskrevet 2337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (42 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-01-14 18:34:54 Den er god og lækker smager godt 😃 anonym - 2013-10-12 21:20:00 mange tak men det er ikke den opskrift jeg søger Per - 2009-03-24 22:31:11 Tag stegen af fadet, hæld derpå vand i, og sæt det tilbage i ovnen og kog af, så har du til saucen. erna thomsen - 2008-04-06 08:43:38 Det er en god og sund måde at få anvendt slaget på. anonym - 2008-04-06 08:42:06 det er en sund måde at få brugt slaget på Johnny sørensen - 2008-03-26 08:07:38 Smager godt, meget nemt at lave. Jeg brugte dog ½ l. vand og 2 lauerbærblade, så hade jeg til sovsen.Tips centrumteperatur 80 grader. Mia Ørsnes Thorgaard - 2005-01-01 01:01:01 Dette er en rigtig god opskrift. Den er elsket af alle i min familie. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne