Anderledes and med rabarber
Hovedingrediens : And - Berberiand Indsendt : |
|
|
Rids andebrysterne på skindsiden i små kvadrater og steg herefter brysterne på skindsiden ved jævn varme på en pande ca. 5-7 min, herefter 1-2 min på den anden side.
Brysterne hviler ved et lunt sted, så de bliver flot rosa. Flæk rabarberne på langs og skær dem i ca. 5 cm lange stykker. Nedkog balsamicoeddiken samt rosmarin i en sautèpande og sammen med honningen. Når det begynder at få saucekonsistens tilsættes rabarberne, som blot koges med forsigtigt ca. 1 min, så de stadig har konsistens og lidt sprødhed. Riv citronskal udover retten ved servering. Skær herefter andebrysterne i tynde skiver og 'and'ret sammen med rabarber. Kan serveres med sprøde kartoffelchips eller ovnstegte kartofler efter egen fantasi. Gem evt. halvdelen af rosmarinen til at hakke hen over retten ved servering |
|
Opskriften er vist 15816 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne