Bagte rabarber med kærnemælkscreme
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Kog 2 dl vand op og tilsæt sukkeret. Afkøles i køleskab.
Skyl og snit rabarberne i små stykker på tværs af stilkene ca. 2-3 mm. tykkelse. Fordel dem i bradepande. Bages i ovnen v. 150 grader til de er let møre/al dente. Tages op med det samme og kom dem over i skålen med den kolde sukkerlage. Læg husblas i koldt vand og udblød. Kog fløde og sukker op i gryde og tilsæt kærnemælk efter det er tage af komfuret. Tilsæt det udblødte husblas samt vanilje. Hældes i 4 dybe tallerkner, og stilles køligt, til cremen er fast i konsistens, ca. 3 timer. Ved servering fordeles de bagte rabarber i hver tallerken og overdrysses evt. med frisk mynte eller ristede mandler. |
|
Opskriften er vist 16139 gange,
og udskrevet 323 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne