Chokolademuffins Diabetes
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Margarine røres godt med æggeblommerne.
Mel, kakao, ATWEL og bagepulver blandes i dejen sammen med ylette. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Dejen fordeles i papirforme. Pyntes evt. med lidt chokoladespåner eller kokosmel. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i 15 - 20 min midt i ovnen. |
|
Opskriften er vist 163408 gange,
og udskrevet 4848 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (74 stemmer) |
|
Kommentarer TPN - 2012-04-27 18:52:29 Jeg har netop lavet en portion, det eneste jeg havde ændret i opskriften, var, at jeg pressede saften fra 1 appelsin "båd" ned i dejen. Dejen var ok at arbejde med, dog ret så klistret, men med to skeer så gik det godt. De er blevet super velsmagende og meget luftige, så jeg er utrolig positiv overrasket. Helt klar en opskrift der skal laves igen. Høj karakter fra mig silja - 2011-04-03 15:10:18 den var super duper god Per - 2009-07-28 19:17:05 Jeg kender kun ATWEL som pulver, og ATWEL kan udskiftes med Perfect Fit, men kan ikke umidelbart udskiftes med andre sødemiddler da ATWEL og Perfect Fit er både sukker og federstatning. Maibrit - 2009-07-15 18:32:26 Jeg har ikke nogen kommentar men jeg har et spørgsmål ang. ATWEL. Som ny diabetiker er jeg endnu meget usikker på om det er pulver eller flydende ATWEL der er brugt i denne opskrift. Jeg har noget flydende sødemiddel - kan nogen sige mig hvordan man regner om mellem pulver og flydende sødemiddel. Jeg glæder mig meget til at afprøve opskriften Trine - 2009-05-14 19:45:29 De bliver ret modellervoks agtige, altså lidt elastiske ret hurtigt. Men smager fint, dog foreslår jeg man putter lidt mindre sødemiddel i end beregnet, da de meget hurtigt bliver alt for søde. Erfaren diabetiker - 2008-10-13 08:22:35 Til Lisa Prøv at bruge kvark i stedet for ylette. Cecilie M - 2008-03-09 11:13:45 da jeg prøvede at lave dem blev de mere bolle agtige end muffin agtige. kristine - 2007-09-13 13:40:58 jeg hader alt med chokolade men mine børn elsker det......!! Per - 2007-03-22 17:00:29 Som pynt har jeg brugt hakket hvid chokolade. Lisa - 2005-01-01 01:01:01 de bliver vildt hurtige alt for tørre |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne