Tom Kha Gai (suppe med kylling og kokos)

Tom Kha Gai (suppe med kylling og kokos), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 cm.stykke galangal
5 dl.kokosmælk
0.25 kyllingefond
3 fileter af kyllingebryst skåret i tynde strimler
1-2 tsk.finthakket rød chili
2 spsk.fiskesauce
1 tsk.farin
7 g.friske dorianderblade
 friske korianderkviste til servering
 
Opskrift:
Skræl galangalstykket og skær det i tynde skiver. Bland galangal, kokosmælk og fond i en mellemstor gryde. Bring det i kog og lad det simre uden låg ved svag varme i 10 min; rør en gang imellem.

Kom kyllingestrimler og chili i gryden og lad det simre i 8 min.

Rør fiskesauce og farin i. Tilsæt korianerblade og servér suppen med det samme, pyntet med de friske koianderkviste.

Tips:

Næringsværdi pr. kuvert: Protein 40g; Fedt 30g; Kulhydrater 6,5g; Kostfibre 2,5g; Kolesterol 83mg; 1876kJ (448kal)





karakterer:
Opskriften er vist 7737 gange,
og udskrevet 147 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu