Tom Kha Gai (suppe med kylling og kokos)
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Skræl galangalstykket og skær det i tynde skiver. Bland galangal, kokosmælk og fond i en mellemstor gryde. Bring det i kog og lad det simre uden låg ved svag varme i 10 min; rør en gang imellem.
Kom kyllingestrimler og chili i gryden og lad det simre i 8 min. Rør fiskesauce og farin i. Tilsæt korianerblade og servér suppen med det samme, pyntet med de friske koianderkviste. Tips: Næringsværdi pr. kuvert: Protein 40g; Fedt 30g; Kulhydrater 6,5g; Kostfibre 2,5g; Kolesterol 83mg; 1876kJ (448kal) |
|
Opskriften er vist 7737 gange,
og udskrevet 147 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne