Brunekager 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Solveig Indsendt : Red : |
|
|
Smør, sukker (de 250g) og sirup koges sammen og afkøles. Potasken røres ud i lidt koldt vand og tilsættes, derefter tilsættes resten af ingredienserne
Rulles i pølser og afkøles i køleskabet, et døgns tid. Skæres i tynde skiver. Bages ved 200 grader i ca. 5-10 min Tips: Husk at holde øje med dem mens de er i ovnen |
|
Opskriften er vist 8377 gange,
og udskrevet 155 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne