Granatæble med cremefraise
Hovedingrediens : Frugt - Granatæble Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : HisDancer Indsendt : Red : |
|
|
Skær granatæblet over og tag kernerne ud med en ske. Kom dem i en skål.
Cremefraichen kommes i en skål, tilsæt lidt citron, lidt balsamico samt lidt salt. Dilden skylles og klippes i små stykker og kommes i. Det hele blandes sammen. Alt afhængig hvor saftige kernerne er, blandes cremefraiche blandingen i. sådan lidt med forsigtig hånd. Det må ikke blive for vådt Tips: Smager dejligt til rødt kød og er fremragende til and Ved at kun at anvende granatæble, cremefraiche SAMT lidt vaniljesukker, får man et meget delikat tilbehør til is :) God fornøjelse :) |
|
Opskriften er vist 13047 gange,
og udskrevet 181 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne