Selleripesto

Selleripesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Selleri

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : jumselene

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 Knoldselleri
5 dl.hønsebouillon
1 spsk.smuttede mandler
2 dl.blade af bredbladet persille
3 fedhvidløg
50 g.parmesanost
 olivenolie
 citronsaft
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl sellerien og skær den i terninger, som koges møre i hønsebouillon.

Hæld vandet fra og kør selleriterningerne i en blender med mandler, parmesanost, hvidløg og persille.

Tilsæt olien i en tynd stråle, mens der køres, til der er opnået en passende konsistens.

Smag til med citronsaft, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 9345 gange,
og udskrevet 135 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu