Eksotisk delikatesse desert
Indsendt af : Monne Indsendt : Red : |
|
|
Frugterne skæres ud i passende størrelse og vendes sammen i en skål med honningen og kokos.
Sukker smeltes ved svag varme så det ikke bliver for mørkt. Melormene tilsættes og vendes i karamellen indtil de er gyldne og lækre. Afkøl larverne inden servering. Larverne kan serveres som drys på desserten eller ved siden af. Tips: Larverne skal naturligvis stå på køl ved 5 grader. |
|
Opskriften er vist 12653 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (264 stemmer) |
|
Kommentarer Emilos - 2020-06-14 13:39:04 Min absolutte livret. Den er lige god hver gang! Egner sig ej til pøblen, de forstår slet ikke hvor lækkert dette er! Håber ikke denne ret forgår. anonym - 2016-12-24 21:22:23 Lyder spændende er der seriøst nogen der har prøvet at lave det?? anonym - 2014-08-27 13:44:26 Har hørt der også er melorme i de færdiglavede æbleskiver, så er vel ikke SÅ ulækkert i en dessert.... :P Ukendt - 2013-08-21 21:19:04 Aaaaad melorme hannah' - 2012-02-23 17:45:37 den er helt vild lækker anonym - 2009-11-02 13:49:22 Skal man smide laverne på panden levende???? Hmm......! Er det ikke synd? lyder ellers lækkert! anonym - 2008-10-31 14:26:38 det er en fantastisk desert. Den er perfekt til brylluper anonym - 2008-10-28 14:24:40 hvor finder man melorme? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne