Chokoladelagkage Diabetes
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen. Æggeblommer røres i en ad gangen. De øvrige ingredienser røres i. De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen.
Hæld dejen i en smurt springform, og bag kagen på nederste rille i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 min. Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag. Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen. Pynt med hele jordbær. |
|
Opskriften er vist 76237 gange,
og udskrevet 1766 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer AZ - 2012-09-14 18:15:53 Troede ikke der måtte komme sukker i noget til en diabetiker :) anonym - 2011-06-20 19:55:02 tror i den kan laves med ren birkesød og "rigtig" kakao blandet med birkesød 7.B - 2011-04-06 12:46:22 MUUUMS DEN SMAGER GOOODT o: Hanne - 2009-05-11 12:18:28 Med lidt ekstra bagepulver bliver kagen mere luftig og nemmere at dele igennem.Resultatet bliver en overraskende lækker oplevelse for både børn og voksne.Jeg siger TAK for opskriften. m - 2008-01-14 23:42:55 Der står altså 2 tsk bagepulver. det må være pulver, men er ikke sikker Carina - 2007-07-20 16:25:29 Når du skriver 3 spsk. kakao light, er det så pulver eller kakaomælk? kit - 2005-01-01 01:01:01 nej to spsk. bagepulver. læs selv b.k.p - 2005-01-01 01:01:01 revner! 2 tsk. bagepulver? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne