Sprød butterdej med råsyltede rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Råsyltede rabarber:
Kog sukker og vand og hæld lagen over rabarberne og lad dem trække 1 døgn i køleskabet. Skær butterdejs pladen ud i 4 trekanten og pensel med pisket æg. Bages ved 180 gr i 10 min., til de er hævet til dobbelt størrelse og flot gyldne. Lad dem afkøle og flæk dem. Fløde og råcreme vendes sammen med halvdelen af de afdryppede rabarber og fordeles på de fire butterdejs bunde. Sæt toppen på og drys med lidt flormelis. Pynt med lidt rabarber og citronmelisse. |
|
Opskriften er vist 12648 gange,
og udskrevet 182 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne