Tortilla med peberfrugt og oliven
Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt Oprindelsesland : Spanien Indsendt af : Anita Indsendt : Red : |
|
|
Kartofler skæres i tern. Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugt skæres i tern. Oliven skæres i skiver.
Æg og mælk samt salt/peber piskes sammen i en skål. Kartofler og løg/hvidløg svitses ca. 10 min i oliemargarine i en pande. Peberfrugt tilsættes og svitses med ca. 2 min. Kartofler/løg/hvidløg/peberfrugt samt oliven blandes i skålen med æggeblandingen. Hæld blandingen tilbage i panden (tilsæt forinden lidt ekstra fedtstof) og varm op ved svag varme. Læg låg på og steg tortillaen ca. 10-15 min. Vend derefter evt. tortillaen ud på en tallerken, hvorefter den kan skubbes tilbage på panden og blive stegt på den anden side også. Serveres med groft rugbrød og friske tomater. Tips: Pynt evt. tortillaen med skiver af sprødstegt bacon samt fintklippet purløg; så har du en lidt utraditionel æggekage. Tortillaen kan også skæres i små firkanter og serveres som tapas. ½ portion passer til lille stegepande (komfurets mindste kogeplade) |
|
Opskriften er vist 8158 gange,
og udskrevet 224 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Conny - 2010-09-06 23:11:30 Super nem og rigtig god. Dog river jeg rå kartofler og knuger vandet fra, ellers samme fremgangsmåde. Tilsæt gerne lidt chilli. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne