Tortilla med peberfrugt og oliven

Tortilla med peberfrugt og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt af : Anita

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-5 kolde kogte kartofler
1 lille løg
3 fedhvidløg
0.5 rød peberfrugt
15-20 grønne oliven
4 æg
2 dl.mælk
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kartofler skæres i tern. Løg og hvidløg hakkes fint. Peberfrugt skæres i tern. Oliven skæres i skiver.

Æg og mælk samt salt/peber piskes sammen i en skål.

Kartofler og løg/hvidløg svitses ca. 10 min i oliemargarine i en pande. Peberfrugt tilsættes og svitses med ca. 2 min.

Kartofler/løg/hvidløg/peberfrugt samt oliven blandes i skålen med æggeblandingen.

Hæld blandingen tilbage i panden (tilsæt forinden lidt ekstra fedtstof) og varm op ved svag varme. Læg låg på og steg tortillaen ca. 10-15 min. Vend derefter evt. tortillaen ud på en tallerken, hvorefter den kan skubbes tilbage på panden og blive stegt på den anden side også.

Serveres med groft rugbrød og friske tomater.

Tips:

Pynt evt. tortillaen med skiver af sprødstegt bacon samt fintklippet purløg; så har du en lidt utraditionel æggekage. Tortillaen kan også skæres i små firkanter og serveres som tapas. ½ portion passer til lille stegepande (komfurets mindste kogeplade)





karakterer:
Opskriften er vist 8158 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-06 23:11:30
Super nem og rigtig god. Dog river jeg rå kartofler og knuger vandet fra, ellers samme fremgangsmåde. Tilsæt gerne lidt chilli.