Røget makrelsalat med bladselleri
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt af : Anita Indsendt : Red : |
|
|
Hak løget meget fint.
Rens bladselleri og fjern de værste "tråde". Skær bladselleri i tynde skiver. Hak ægget fint, evt. vha. en æggedeler. Befri makrellen for hoved og hale. Skær forsigtigt makrellen op langs bugen og del den i to. Nu kan skindet nemt fjernes og benene tages ud. Makrelkødet smuldres med fingrene, og evt. ben tages fra. Bland grøntsager, æg og makrel i en skål med creme fraiche. Smag til med peber og citron. Lægges på groft rugbrød og pyntes evt. med cherry-tomat. Tips: Holder et par dage i køleskabet. Kan fint laves dagen før servering. Alletiders som utraditionelt indslag på jule- eller påskefrokostbordet. |
|
Opskriften er vist 12186 gange,
og udskrevet 264 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne