Gissau

Gissau, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : solveig

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hakket oksekød
2 løg
100 g.margarine
1 persillerod
1 gulerod
1 skive selleri
2 kopsnittet hvidkål
1 l.kogende vand
1-2 bouillonterninger
 salt
0.5 tsk.paprika
0.5 tsk.karry
150 g.suppespiraler
 
Opskrift:
Kød og pillet finthakket løg svitses i margarine 5 min. Urterne renses, rives og svitses med sammen med hvidkålen. Kogende vand, bouillonterninger og krydderier røres sammen og hældes over, så kød og urter er dækkede. Suppespiralerne drysses i under omrøring. Når skyen koger, dækkes med låg og retten mørner over svag varme på ca. 15 min. Der røres af og til. Retten kan mørne i ovn ved 160 grader ca. 30 min.

Tips:

Som slankemad kan margarinen helt eller delvis udelades. Selv bruger jeg aldrig margarine, og hele familien synes, den er meget velsmagende.





karakterer:
Opskriften er vist 17312 gange,
og udskrevet 298 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-04-02 13:22:20
suppespiral er et pasta produkt sidestillet skruer, muslinger, osv

  -   2009-01-06 18:30:36
Hvad er en suppespiral?