Gissau
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : solveig Indsendt : Red : |
|
|
Kød og pillet finthakket løg svitses i margarine 5 min. Urterne renses, rives og svitses med sammen med hvidkålen. Kogende vand, bouillonterninger og krydderier røres sammen og hældes over, så kød og urter er dækkede. Suppespiralerne drysses i under omrøring. Når skyen koger, dækkes med låg og retten mørner over svag varme på ca. 15 min. Der røres af og til. Retten kan mørne i ovn ved 160 grader ca. 30 min.
Tips: Som slankemad kan margarinen helt eller delvis udelades. Selv bruger jeg aldrig margarine, og hele familien synes, den er meget velsmagende. |
|
Opskriften er vist 17312 gange,
og udskrevet 298 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Solveig - 2010-04-02 13:22:20 suppespiral er et pasta produkt sidestillet skruer, muslinger, osv Mette DD - 2009-01-06 18:30:36 Hvad er en suppespiral? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne