Lasange
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : Maja_R Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kødsovsen:
Løg og hvidløg svitses i en gryde i noget olie til de er klare (helst ikke brune. Kødet tilsættes i krydden til det er brunet. De revne gulerødder, det revne knoldselleri, de flåede tomater og tomatpureen tilsættes. Tilsæt krydderierne og smag til, til den har en smag i kan lide, lad kødsovsen simre. Bechamelsovs: Smelt smørret i en gryde, derefter tilsættes melet, dette røres godt sammen så man har en mel/smør blanding. Tilsæt mælken lidt af gangen og rør godt, så der ikke opstår klumper, og det ikke brænder på. Når sovsen koger svagt, kan der slukkes for varmen og der smages til med salt og peber. Lasagnen: Tag et ildfast fad og start med et lag kødsovs og lidt af sovsen og lidt os, så et lag lasagneplader, sådan fortsætter man til der næsten ikke er mere kødsovs og sovs og ost. Når det sidste lag plader er lagt på, slutter man af med et lag kødsovs, et lag af sovsen og ost på toppen. Der behøver ikke komme både ost og sovs i alle lagende. herefter skal den ind i ovnen på 200 grader C. alm. ovn i 35-40 minutter. |
|
Opskriften er vist 126589 gange,
og udskrevet 3140 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (76 stemmer) |
|
Kommentarer Ham der - 2019-10-04 16:06:44 Jeg synes den er pisse lækker men der skal tilsættes en masse vand nicoline - 2011-09-14 16:51:56 lækker nem at lave anonym - 2010-07-07 20:15:34 Det er en rigtig god lasange, men når der står en "klat" smør i bechemelsovsen, skal der næsten en hel spiseske smør i men eller god opskrift ;) børge børgesen - 2010-01-14 18:09:37 Lasangen var rigtig god Mette - 2009-10-10 17:29:55 Den smager rigtig godt.. :o) mathias - 2009-03-26 15:22:35 jeg har selv prøvet den Den Er Super. ¥º…„ Marc Jensen - 2008-03-26 10:35:53 Jeg syndes den god og en lækker rat |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne