Fyldt and med lynstegt ingefær, salvie og rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Til fyldet hakkes løgene groft, og hvidløget halveres. Riv det meste af salvien ned til løg og hvidløg. Riv ingefæren groft. Skær de bitre ender af rabarberne og hak dem groft. Gem den sidste tredjedel af rabarberne. Krydr med salt og peber og bland ingredienserne godt.
Fyld ænderne med fyldet. Hak halsene i stykker. Overskydende fyld lægges sammen med halsene og indmaden under ænderne. Gnid ænderne med salt, inden de stilles i ovnen. De skal stege i 2½ time ved 170 grader. Man kan hælde fedt fra undervejs. Efter 2½ time tages ænderne ud af ovnen. Fjern gumpen og tag fyldet ud. Lad ænderne hvile, mens sauce og garniture laves. Stil bradepanden med fyldet på en kogeplade og skru helt op. Kog bradepanden af med marsala. Tilsæt lidt fond. Når saucen er kogt ind, hældes den igennem en si. Skræl et stykke ingefær og snit det i meget tynde skiver. Læg skiverne i et lag på en varm stegepande med olivenolie. Steg ingefærskiverne sprøde. Hak dernæst rabarber fint og steg stykkerne sprøde. Drys til sidst salvieblade hen over ingefær og rabarber. Læg rabarber, ingefær og salvie til afdrypning på et stykke køkkenrulle. Tips: Fyldet skal ikke spises bagefter, det skal bare give smag til ænderne og saucen. |
|
Opskriften er vist 8928 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne