Cevaptiti
Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød Oprindelsesland : Rumænien Indsendt af : lya Indsendt : |
|
|
alle ingredienserne blandes godt sammen og trækker ½ time.
form farsen som pølser på 10cm. steges på grillen, grillpande eller alm pande i olivenolie. Tips: serveres med sprøde kartofffelbåde, salat og ajvar |
|
Opskriften er vist 19806 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (8 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-03-26 17:51:32 så vidt jeg ved er den fra serbien.. de minder lidt om mici som er romænsk mig selv - 2011-08-12 14:52:42 Cevapi er fra bosnien anonym - 2010-04-18 09:26:15 Denne ret spises visse steder med sennep og franskbrød anonym - 2007-06-15 17:33:32 måake fra Kroatien anonym - 2007-06-15 17:31:06 lidt revet løg skader ikke |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne