Solskinsbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Guffelhornet Indsendt : Red : |
|
|
kog rugkernerne i ca. 3 dl. vand og lad dem køle.
Rør gær ud i vand, tilsæt gulerødder, solsikkekerner, rugkerner og olie. Tilsæt salt. Tilsæt så meget mel at dejen er let klæbende. ælt godt gerne 5 min med håndmixer. lad dejlen hæve - overdække med plastik film - i køleskabet natten over + 1 time på køkkenbordet. formes til 2 brød og lad dem hæve i 15 min. bages ved 225g i 10 min derefter skrues ned til 200g hvor de bages i yderligt 20 min afkøles og spises Tips: De får en flot gulig farve pga. gulerødderne - der også gør at brødet holder sig frisk i flere dage. Smager af sol og sommer synes jeg :-) |
|
Opskriften er vist 4680 gange,
og udskrevet 92 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Guffelhornet - 2007-04-12 22:12:52 Rugkernerne skal kun lige have et opkog, |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne