Kylling filet med varm Kartoffel salat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt af : Tit Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartoflerne i stykker og kog dem i ca. 20 minutter.
Skyld rucolaen og lig det i en skål. Skær derefter grøntsagerne og kom i skålen. Og til sidst pinjekerne. Når der er ca. 10 min. tilbage af kartoflernes kogetid, steg kyllingefileten til den er gylden på begge sider og saften er klar. Når kartoflerne er færdige, sæt dem til at køle af i 5 min. Put kartoflerne i salaten. Tips: Put evt. en lille smule oliven olie, soja og citron i salaten. |
|
Opskriften er vist 6251 gange,
og udskrevet 99 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2007-04-23 08:23:26 Hvor er opskrifter på Kyllingfilet? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne