Osso Dådyr

Osso Dådyr, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i ovn

Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.osso-dådyr
50 g.margarine
200 g.finthakket løg
100 g.gulerødder
100 g.selleri
1 dl.olivenolie
1 fedhvidløg
1 ds.flåede tomater
2.5 dl.tør hvidvin
0.5 tsk.tørret timian
0.5 tsk.tørret basilikum
2 laurbærblade
 Persille
 Salt
 peber
 
 Gremolata:
1 spsk.reven citronskal
1 spsk.hvidløg
3 spsk.hakket persille
 
 
Opskrift:
Margarine brunes i gryde og tilsættes løg, gulerødder, selleri og hvidløg. Skankeskiverne krydres med salt og peber samt tørret timian. Vendes i mel og brunes i olivenolie. Grøntsagerne lægges i et ildfast fad, de brunede kødstykker ovenpå, hvorefter der krydres med tørret basilikum, laurbærblade, persille og flåede tomater. Hvidvin og lidt vand tilsættes. Steges under låg ved 175grader i 30-40 min. Saucen jævnes og der pyntes med Gremolata.





karakterer:
Opskriften er vist 11245 gange,
og udskrevet 268 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu