Osso Dådyr
Hovedingrediens : Dådyr - Diverse dådyr Indsendt : Red : |
|
|
Margarine brunes i gryde og tilsættes løg, gulerødder, selleri og hvidløg. Skankeskiverne krydres med salt og peber samt tørret timian. Vendes i mel og brunes i olivenolie. Grøntsagerne lægges i et ildfast fad, de brunede kødstykker ovenpå, hvorefter der krydres med tørret basilikum, laurbærblade, persille og flåede tomater. Hvidvin og lidt vand tilsættes. Steges under låg ved 175grader i 30-40 min.
Saucen jævnes og der pyntes med Gremolata.
|
|
Opskriften er vist 11245 gange,
og udskrevet 268 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne