Tunmousse 10
Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse Indsendt af : Stage Indsendt : Red : |
|
|
Læg husblasen i blød.
Findel tunen og kom i en skål. Kom 18 % cremefraiche i sammen med salt peber og paprika. Hak løget og kom i. Pisk fløden og vend det i blandingen (eller tilsæt 2 dl. cremefraiche 38 %) Smelt til sidst husblasen i citronsaften i vandbad (lillefingervarmt) Kom den smeltede husblas i og rør forsigtigt. Kom den færdige tunmousse i en form. Stil tunmoussen i køleskabet til der kan tegnes mønstre i. Servering: Vend tunmoussen ud på et fad. Pynt med rejer, samt toppe med kaviar. Læg plukket icebergsalat og rejer langs siden på fadet. Server med lune flütes og smør. Velbekomme. Tips: En nem og lækker forret som kan laves dagen før. |
|
Opskriften er vist 17850 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2008-08-17 13:11:18 Opskriften er beregnet til ca 4 personer else - 2008-06-22 20:04:47 hvor mange personer er det beregnet til -opskriften lyder godt Jensen - 2008-02-17 17:17:22 Rigtig lækker mousse og nem at lave. Mulle - 2007-06-05 08:15:00 Dejlig nem og rigtig lækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne