Chili-pasta a lá Shawarmabar
Hovedingrediens : Grøntsager - Chili Oprindelsesland : Tyrkiet Indsendt af : Birger Indsendt : |
|
|
Alle indgredienser skal blot blandes sammen.
Tips: Ovenstående er kun et forslag til blandingsforhold. Man kan sagtens blive ved med at ´brygge´ videre på pastaen. Det der kan være udfordringen med denne opskrift de første par gange den laves, er at man ikke med det samme kan smage hvordan det endelige resulat ender med at smage. Dette skyldes at chilien skal have lidt tid til at trække ud i olien. Dette vil normalt tage et døgns tid. De vigtigste ´parametre´ der kan skrues på for at ændre smagen, er mængden af chili, mængden af hvidløg, og til dels mængden af spidskommen. Sukker og/eller sød ketchup har kun til opgave at gøre smagen mere rund, og citronsaften gøre pastaen mere frisk i smagen. Det der er vigtigt er, at al chili-pastaen er dækket af olie. Dette giver en næsten ubegrænset holdbarhed i køleskab. |
|
Opskriften er vist 37829 gange,
og udskrevet 798 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Mark - 2011-11-05 18:26:49 Endelig fandt jeg en opskrift som den de har på shawarmabarene!!!! Rigtig god opskrift! Den smager rigtig godt :-) Elsker chili Gitte - 2007-11-02 16:52:16 utrolig nem og lækker opskrift., som er nem at tilpasse til ens egen smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne