Middelalder suppe alá Lanquédoc
Oprindelsesland : Frankrig Indsendt af : Lenschau Indsendt : |
|
|
Smid det hele i en stor gryde. Lad det simre i min. 1 1/2 time. Smag til med salt og peber.
Tips: Man kan altid prøve sig lidt frem. Eksperimtér med de råvarer du bedst kan lide. Gerne sammen med din mand. |
|
Opskriften er vist 13091 gange,
og udskrevet 233 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (19 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-07-23 10:45:05 kartofler i middelalderen kendes ikke.! Skorpionen - 2023-01-16 11:28:57 Mængden af eurocentricitet i denne kommentartråd er bekymrende. Spis jeres middelaldermad! anonym - 2017-04-20 14:44:20 Dette er ikke en middelaldersuppe. Kartoflen var jo ikke engang kommet til Europa i Middelalderen! ᗒ ͟ʖᗕ anonym - 2009-11-18 02:01:26 Navnet på opskriften er selvfälgelig kunstnerisk frihed, fordi tomater kommer endnu senere til europe! Morten Scherlig - 2009-06-28 18:45:14 Suppen smager fremragende, men den egner sig bedre til de kolde vinternætter, idet den er meget kraftig. Mor - 2009-03-22 01:51:16 Kartoflen kom til Europa med Colombus 1492-93. Man anser officielt middelalderen for, at have sluttet 1500. Det giver derfor opskriften et 7 års tidsrum til, at blive opfundet. Det er dog ikke tilfældet her. Navnet på opskriften er blot en lille kunstnerisk frihed, jeg har taget mig:) Claus DGG - 2008-10-31 09:49:11 Middelalder suppe fra Frankrig Lyder spændende, men må være ændret siden originalopskriften! Hvornår kom kartoflen til Frankrig (Europa)? Gitte32 - 2007-05-20 19:03:11 Super suppe! Og den er dejlig nem at lave :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne