Orientalsk mørbrad 02
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Indsendt af : Sacha Indsendt : Red : |
|
|
Tænd ovnen på 200 grader C. alm. ovn eller 180 grader C. varmluft
Brun/svits svinemørbraden på alle sider på en pande ved høj varme. Skær mørbraden ud i stykker af ca.2cm tykkelse og bank dem med en kødhammer. krydr stykkerne med salt og peber (spar ikke på saltet) og brun dem på en pande ved høj varme. Kom mørbradbøfferne i et ildfast fad. Flæk bananerne og fordel dem oven på mørbradbøfferne så de dækker. Pisk fløden indtil den får samme konsistens som tykmælk og vend karry i. Hæld flødeskumsmassen over bøfferne og stil fadet i ovnen i ca. 25-30 min. Serveres evt. med ris, brød og grønsalat. |
|
Opskriften er vist 9313 gange,
og udskrevet 109 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne