Grove frugtboller
Hovedingrediens : Mel - Rugmel Indsendt af : anni Indsendt : Red : |
|
|
Gær opløses i lunkent vand.
Olie tilsættes
dadler og tranebær røres ud i rugmel og hvedeklid tilsættes og der røres godt hvedemel tilsættes - så meget som dejen kan tage uden dejen bliver for tør. ælt dejen blød og smidig Hæver 45 minutter tildækket formes til ca 20 boller efterhæver 15 minutter pensles med sammenpisket æg bages ved 180 grader i 15 - 20 minutter |
|
Opskriften er vist 9040 gange,
og udskrevet 166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anni - 2007-08-10 16:25:00 Dette er nogle rigtig gode og ret bløde boller og børnene er vilde med dem. De får dem med i skole som mellemmåltid. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne