Chokoladekage med indkogte rabarber
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladekage:
Forvarm ovnen til 180 grader C. Hak chokoladen og smelt den sammen med smør og flormelis i vandbad. Sigt melet ned i og pisk æggene i et ad gangen. Pisk herefter revet appelsinskal og appelsinsaft i. Hæld dejen i en smurt springform og stil den i ovnen i cirka 20 minutter. Portionsforme skal have 6-8 minutter. Indkogte rabarber: Lad vand, sukker, stjerneanis, revet appelsinskal og appelsinsaft koge op og lad blandingen koge ind i fem minutter. Skær rabarberne ud i lange stykker. Læg dem ned i sukkerlagen og giv dem et hurtigt opkog. Stil gryden til side og lad rabarberne køle af. Servér rabarber og sukkerlage til chokoladekagen. |
|
Opskriften er vist 15236 gange,
og udskrevet 251 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (24 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne