Butterdejsstjerner med rejer
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Indsendt af : aoge Indsendt : Red : |
|
|
læg butterdejspladderne i køleskabet en time før tilberedning.
Tag en halvfrossen butterdejsplade og rul den ud med en lille smule mel, så den blive dobbelt så stor. Skær den i to kvadratiske stykker. Tag et stykke, tag en spsk. philidelfia og smør den midt på butterdejen. Tag en lille håndfuld rejer, ca. 25 g og læg den på osten. Put krydderi og salt og peber på osten og rejerne. Fold hjørnene af butterdejen ind på midten og tryk dem sammen ned i osten. Gentag med de andre plader. Bages i ovnen 15-20 minutter til butterdejen er gylden og osten bobler i de åbne hjørner. 190 g. Server en eller to pr. person efter smag. Tips: Server evt. med friske dampede asparges og en god hvidvin. |
|
Opskriften er vist 15571 gange,
og udskrevet 521 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne