Kalkun-lamme roulade
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle Indsendt af : aoge Indsendt : |
|
|
Skær kalkunbrystet op til et slag, dvs. skær det op fra siden, så du har at stort tyndt stykke kalkun kød i ét stykke.
Skær kødet af lammekølen, såvidt muligt også til et stort flat stykke. Tag pikantosten og rør den i en skål med hakkede hvidløg og krydderier. Tag kalkunslaget og smør osteblandingen ud i et jævnt lag over hele fladen. Læg lammeslaget ovenpå. Rul så slagene til en rullesteg, fast, og snør den godt med bomuldssnoren. Steges i fad i ovnen med lidt vand i fadet, gerne med lidt rødvin med i fadet. Krydr gerne stegen lidt ovenpå. Øs af stegesaften fra fadet over stegen et par gange under stegningen. Steges 1-1½ time ved 180 g. Tjek om kødet er gennemsstegt, eller mål kernetemparaturen. Tag stegen ud og lad den hvile et kvarter med lidt staniol over fadet, før servering Tips: kan spises med ris, hasselstegte kartofler eller årstidens grøntsager stegt i et fad i ovnen. |
|
Opskriften er vist 7934 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne