Fiskefrikadeller med krydderurtesauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Diverse torsk Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : sal Indsendt : Red : |
|
|
Hak fisken med en kniv. Rør farsen sej med lidt salt og kom eventuelt lidt mel i for at give en fastere konsistens. Kom æggene i og rør farsen, så den bliver glat. Skræl og riv guleroden fint og bland den op i farsen sammen med fløden. Rør farsen til den har en passende konsistens. Smag den til med salt, peber og eventuelt lidt reven muskatnød. Lad farsen trække et par timer i køleskabet, så den bliver lettere at arbejde med. Form frikadellerne med en stor spiseske og steg den i olie eller smør 5-6 min. På hver side, til de bliver gyldne.
Lav cremen; Varm cremefraichen og æggeblommerne op i en gryde under konstant omrøring uden det koger. Blend det lige før serveringen og smag til med hakkede friste krydderurter samt salt og peber. Tips: Anret frikadellerne på fad eller tallerken og servér cremen i en skål ved siden af. Frikadellerne kan serveres på alle mulige måder og på alle mulige tidspunkter: til frokost, om aftenen eller som natmad. Krydderurtecremen kan udskiftes med hjemmelavet remoulade eller hollandaise. Vælg selv om retten skal serveres med groft rugbrød eller med grøntsager og en god kartoffel. Uanset tidspunktet på døgnet så hører der en kølig pilsner til. |
|
Opskriften er vist 18668 gange,
og udskrevet 409 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne