Pizzasnegle 03
Hovedingrediens : Svinekød - Kogt skinke Indsendt af : Mlschmidt Indsendt : Red : |
|
|
Smelt margarinen og sæt den til afkøling.
Gær en røres ud i vand. Tilsæt så salt, æg og yoghurt. Når dette er rørt sammen, tilsættes den smel-tede margarine. Saml efterfølgende dejen med melet og ælt godt (Tip: lad ikke dejen blive alt for tør/melet – det giver mere friske snegle). Herefter stilles dejen til hævning i ca. 20 minutter. Mens dejen hæver gøres fyldet klar. Havartien rives på rivejern eller i foodprocessor. Løg og gule-rødder hakkes. Efter hævning deles dejen i tre lige store dele. Hver del rulles ud for sig med kagerulle. Brug nu ca. 2/3 af tomatpureen til at smøre ud på dejen som pizza sovs. Strø fyld på (NB. Fyldet skal ikke dan-ne en top) brug enten skinke eller tun (det kan give en sjov smag at sætte disse sammen). Har du valgt at bruge pålægs skinke, kan dette med fordel lægges i en lang række midt på dejen, parallelt med den længste kant. Osten strøs på til sidst sammen med oregano (Gem lidt ost til sneglene er lavet). Rul herefter dejen sammen så den længste kant rulles ind, og de korteste kanter danner rul-lens ender. Skær herefter 20-25 snegle af hver rulle og læg dem på en bageplade. Herefter stilles sneglene til efter hævning 10-20 minutter og ovnen tændes på 200 grader (180 ved varmluft). Efter hævningen drysses sneglene med den sidste ost og evt. lidt oregano (NB. pensl ikke sneglene). Herefter bages sneglene i 10-15 minutter. Tips: Tip: Udskift salt med sukker, og fyld med 350g margarine, 1dl sukker og ½dl kanel, så har du nog-le lækre kanelsnegle. Sneglene er fryseegnede i op til 3 måneder. |
|
Opskriften er vist 18866 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2016-03-13 14:59:46 Mmmm, det smager fantastic :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne