Hakket Hjortebøf
Hovedingrediens : Kronhjort - Hjort - Hjortefars Indsendt : |
|
|
Kødet formes til bøffer, krydres og steges med løg, som til dansk bøf.
Tips: Bøfferne krydres, omvindes med en skive bacon. Steges i smør og serveres med råstegte kartofler og grøn salat. Prøv også a lægge lidt hvidløgsost ind i bøffen, inden den krydres og grillsteges til bagt kartoffel, flutes eller pita/burger. |
|
Opskriften er vist 28536 gange,
og udskrevet 685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 hak en kartoffel og bland den i kødet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne