Lagkage med marabou
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt af : Helle Indsendt : Red : |
|
|
pisk fløde "næsten" til smør (fløden skal have stue varm)
Smelt marabouén (lad den køle af må ikke være for varm) derefter blander du flødeskum og smeltet marabou med en dej skraber meget forsigtigt. Fordeles imellem bundene Chokolade glasur på toppen og evt chokolade kringler runt i kanten. Skal laves 1 time før servering så smager den bedst. (hvis den står for længe i køleskabet bliver den lidt hård) |
|
Opskriften er vist 16433 gange,
og udskrevet 177 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne