Bønnesalat, kold
Hovedingrediens : Bælgplanter - Grønne bønner Indsendt af : Mette Indsendt : Red : |
|
|
bønnerne koges kort, så de stadig har bid i, dryppes af og afkøles. Resten hakkes i blender, blandes med olie, citron salt og peber. Blandes med bønnerne der er skåret i mindre stykker 2-3 cm.
Sættes på køl til det skal bruges. Kan laves flere timer før. Tips: god som tilbehør til grillet oksekød, lam og lign. Tager kun ca 15 min at lave. |
|
Opskriften er vist 21980 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne