Rabarbermos med flødeskum
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
|
|
Forvarm ovnen til 190 grader.
Bland rabarber og vaniljesukker i en bradepande. Vaniljesukker kan laves ved at lægge en vaniljestang i et glas med sukker i et par dage. Man kan evt. bruge almindeligt sukker til retten og hælde 1 tsk vaniljeekstrakt i fløden, når den piskes. Dæk bradepanden med alufolie og bag det i 45-60 min., til frugten er mør.
Si saften fra. 1 kg rabarber giver ca. ½ l saft, der koges ind til det halve. Den hældes op i en kande og stilles til afkøling. Den må ikke sættes i køleskabet, da siruppen kan krystallisere og blive uklar. Den bagte frugt pureres med en gaffel til en jævn, blød mos, køles af og stilles i køleskabet. Fløden piskes til skum i en stor, afkølet skål. Rabarbermosen og lidt af siruppen vendes forsigtigt i. Det skal ikke være en ensartet, lyserød mousse, men bløde hvirvler af frugtmos og flødeskum. Serveres i portionsglas dryppet med mere rabarbersirup. |
|
Opskriften er vist 8005 gange,
og udskrevet 96 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne