Kalkun rullesteg
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt af : Anette Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kalkunkødet skæres ud så det bliver et langt stykke. Først skæres fra midten og næsten ud til kanten. Dette presses godt med hånden. Derefter skæres forsigtig endnu en gang på tværs. til sidst har du et stykke kalkunbryst som måler ca 25 cm i bredden.
Stykket bankes let med hænderne, krydres med salt og peber og den skyllede persille kommes på. (De grove stilke fjernes) Kødet rulles sammen ( som en rullepølse). Lukkes med kød nåle eller bindes med snor. Olien varmes i pande med høj kant eller gryde. og rullestegen brunes hurtig på alle sider. Bouillon tilsættes og efter hurtig opkog, skrues ned for varmen. Stegen småkoger ca. 45 min Stegen tages op og saucen smages til med salt, peber og ca 1 tsk ribsgele. Jævnes med maizenamel udrørt i koldt vand. Tips: Serverings forslag Kogte kartofler, agurkesalat og grøn salat med kærnemælks dressing Eller Stegte ris, Tzatziki og tomatsalat |
|
Opskriften er vist 43872 gange,
og udskrevet 642 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2023-01-24 17:20:57 dejlig steg Per - 2012-09-03 18:56:54 Der måtte gerne laves mere sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne