Herregårds vildtgryde
Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanlår Indsendt af : Brian Indsendt : Red : |
|
|
Fasanlår brunes i smørret i en tykbundet gryde og lægges tilside, derefter brunes løg i både, peberfrugt i striler og champignon i kvarte.
Fasanlårerne lægges tilbage i gryde, fond tilsættes sammen med ribsgelé, dijonsennep, tomatpuré, salt og peber. Det hele koger på svagt blus i 30 min., derefter tilsættes gulerødder i stave sammen med fløden og det hele koger i yderligere 30 min. Retten jævnes og smages til med salt og peber. Tips: Serveres med kartoffelmos eller aspargeskartofler samt flütes. |
|
Opskriften er vist 32345 gange,
og udskrevet 619 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne