Herregårds vildtgryde

Herregårds vildtgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasanlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Brian

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
12 fasanlår
1 løg
2 guleødder
1 sød peberfrugt
250 g.champignon
1.5 l.fond ( el. 1 tern hønsebouillon + vand)
5 dl.fløde
75 g.smør
2 tsk.ribsgele
1 spsk.dijonsennep
2 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fasanlår brunes i smørret i en tykbundet gryde og lægges tilside, derefter brunes løg i både, peberfrugt i striler og champignon i kvarte.

Fasanlårerne lægges tilbage i gryde, fond tilsættes sammen med ribsgelé, dijonsennep, tomatpuré, salt og peber.
Det hele koger på svagt blus i 30 min., derefter tilsættes gulerødder i stave sammen med fløden og det hele koger i yderligere 30 min.
Retten jævnes og smages til med salt og peber.

Tips:

Serveres med kartoffelmos eller aspargeskartofler samt flütes.





karakterer:
Opskriften er vist 32345 gange,
og udskrevet 619 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu