Ovnstegt Dådyrbov
Hovedingrediens : Dådyr - Dådyrbov Indsendt : Red : |
|
|
Boven gnides med salt og peber. Lægges i et ovnfast fad. Bacon skiver lægges over. Brunes 15-20 min ved 225 grader. fløde, lidt vand/fond tilsættes sammen med knuste enebær. Videresteges i ca. 1 t.-1 t 15 min ved 160 grader. Stegen hviler, mens skyen hældes fra, sies, jævnes og smages til med Danablue/Roquefort, salt, peber og ribsgele.
Hvide og brunede kartofler serveres til, sammen med evt. tranebær, tyttebær, Waldorffsalat eller agurkesalat. Tips: Rå kartofler skives ud, lægges i et smurt ovnfast fad. 1 ds. Flåede tomater og en bouillonterning hældes over. Det krydrede kød lægges øverst, evt. med lidt bacon, og steges i ovn som ovenfor nævnt |
|
Opskriften er vist 48843 gange,
og udskrevet 1121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne