Rabarbermos
Hovedingrediens : Frugt - Rabarber Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær de rensede rabarberstilkene i tynde skiver. Flæk vaniljestangen på langs så kornene bliver synlige.
Kom rabarber, vaniljestang og vand i en gryde og kog rabarberne bløde. Rør dem til mos og smag til med sukker. Mosen skal være kraftig i smagen. Afkøl mosen helt og fjern vaniljestangen. |
|
Opskriften er vist 18933 gange,
og udskrevet 273 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne