Rabarbermos

Rabarbermos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kold DessertRet : Kold Dessert - Frugt

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rabarbermos, billede 4 Rabarbermos, billede 1 Rabarbermos, billede 2 Rabarbermos, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Rabarber, renset vægt
1 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
45 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
Opskrift:
Skær de rensede rabarberstilkene i tynde skiver. Flæk vaniljestangen på langs så kornene bliver synlige.

Kom rabarber, vaniljestang og vand i en gryde og kog rabarberne bløde. Rør dem til mos og smag til med sukker. Mosen skal være kraftig i smagen.

Afkøl mosen helt og fjern vaniljestangen.





karakterer:
Opskriften er vist 19047 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 1088 (259 kcal)
KJ pr. Portion 1088 (259 kcal)
Vægt ialt 395 gram
Vægt pr. Portion 395 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 275 KJ (65 kcal)
Protein 0.7 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 16.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu