Stegte aspargeskartofler med bredbladet persille
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt af : solveig marie Indsendt : |
|
|
Kartoflerne koges, pilles og steges i smør. Bredbladet persilles hakkes fint og tilsættes kartoflerne og der saltes.
Tips: Fortrinlig som underlag til oksemørbrad lagt over hel, men skåret i tynde skiver, og med hvidløgssmør over. |
|
Opskriften er vist 14109 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne