Halva
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Bosnien Hercegovina Indsendt af : MisSs-perfect Indsendt : Red : |
|
|
Først tager du og smelter smørret, og derefter sætter du langsomt sukkeret og melet i så du kan se at det ligger godt trygt sammen. Ovnen skal være skruet op på 10 grader, med kraftig omrøring. Det tager op til max. 10 min. for det skal være brunt.
Tips: Det typiske bosnisk er at man tager selve den færdige dej med en ske som bliver formet, og sættes på en kold bakke. |
|
Opskriften er vist 18876 gange,
og udskrevet 137 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-01-28 15:39:37 10 grader er nok det højeste KOMFURET kan komme på. Man laver ikke halva i ovnen. ;-) Neko ovdje ocigledno nema blage veze. Tulling - 2009-05-09 19:32:24 Den opskrift forstår jeg bare ikk. Hvor mange grader i ovnen og hvornår skal det røres om??? Jeg har en ide om, hvordan det skal se ud, når det er færdigt, men er i tvivl om ovennævnte ting i processen. V - 2008-04-18 13:12:37 Hvilken temperatur er den rigtige og hvad menes der med kraftig "oprøring" i ovnen ? Hvad gør man med kokosmel og flormelis? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne